Brevforsendelse
Kan I sende ordrer pr. brev?

Nej, vi sender ikke breve med værdiindhold. Af flere gode grunde.  

Alt for mange breve med vareindhold bortkommer i PostNord's omdeling, og da der ikke er hverken pakkesporing eller forsikring på brevforsendelser er risiko og tab alt høj.
Ydermere er der i forbnindelse med brevforsendelser ingen dokumentation for at forsendelsen er blevet levereret. Det betyder at modtager frit kan hævde ikke at have modtaget forsendelsen, og dermed have krav på en genforsendelse eller kreditering. Det vilkår kan ingen netbutikker acceptere. Derfor tilbyder vi kun sporbare og forsikrede pakkeforsendelser, hvor du bliver adviseret om afsendelse og levering via e-mail eller sms, og hvor modtager kvitterer for modtagelse.

Det skal også bemærkes, at vores fragtgebyr ikke kun dækker selve forsendelsesudgiften, men også er et ekspedtionsgebyr, som dækker andre ordrerelaterede udgifter, forsendelsesmaterialeforbrug (kartonæske og adresselabel), evt. kortbetalingsgebyr samt tidsforbrug. Det koster 6-10 kroner at ekspedere en ordrelinje. Derfor ville det aldrig kunne lade sig gøre at sælge varer til priser på under 10 kroner, uden ekspeditionsgebyr. Og vi har mere end 4000 varenumre, som koster under 10 kr.
1 of 2 people found this helpful.   
Powered by LiveZilla Live Chat Software